Moar.. av, det gør ondt..

Cecilie Bøslings hår stod i lys lue, og kort efter besvimede hun af tåregas efter en ungdomshusaktion. Nu indleder hendes mor en politiklagesag hos Statsadvokaten.

Ofrenes avis

Jeg tænker lidt på denne her sang.

Hvis man vil være terrorist, kan man altså komme til skade. Sådan er det.

8 Replies to “Moar.. av, det gør ondt..”

 1. Ja, længe leve demonstrationsfriheden. Hvis man vil være terrorist.. Tsk. Den største terror jeg ser, er den Københavns Kommune har ladet politiet udøve overfor byens unge. Men småfascister som dig fatter nok aldrig hvad denne sag handler om alligevel. Men ligefrem at more sig over, at politiet har skudt tåregas direkte mod en folkemængde, som var det gummikugler i en bananstat, det virker decideret skræmmende på mig. Du kan sgu da ikke være helt normalt skruet sammen oveni hovedet.

 2. Vil man være, hvor det “blæser”, så må man også tage følgerne.
  Politiet har gjort det job, som de var sat til.
  Det er til at brække sig over den holdning , som mor og datter bagefter giver udtryk for på DR TV.
  Hun har fået, hvad hun selv lagde op til.

  falkeøje

 3. Jeg er snart SÃ… træt af det. Vi må være det eneste land i verden, der belønner ulovligheder (ungdomshus, christiania), og nu de her flytninge, der skal have eget hus!

 4. Det er skrækkeligt… Og begge medier (DR og politikken) kaldte gentagne gange demonstrationen for fredelig. Siden hvornår er husbesættelser blevet fredelige??? Det er de åbenbart i DDR bygningen i Karl Marx Stadt og på politikken.

 5. Peter.. Hvem er en småfascist ? Dem der kræver deres vilje igennem med ødelæggelse, vold og terror i gaderne – eller en fredelig skatteyder som mig ? Fuck dig, Peter ! Du er er en storfascist og ord kan ikke beskrive hvor meget jeg foragter mennesker som dig.

 6. Peter, og folk som ham, har ingen problemer med at forårsage ødelæggelser som skatteyderne så senere skal betale for.

  De skatteydere som Peter et al. foragter så inderligt – men som de altså ingen skrupler har ved at lade betale ved kasse 1 både i forhold til de krav de stiller samt for konsekvenserne af deres adfærd.

  De er ikke andet end en flok infantile nasserøve.

 7. Ja, længe leve demonstrationsfriheden… Som du nu selv siger, længe leve den. Men retten til fri demonstration forsvinder, når man kaster med skyts mod politiet. Hvis man så er én af de få som ikke opilnede til videre vold, så skulle det være, at man burde forsvinde fra scenen, da man jo åbenlyst udgør en lille del af et stort publikum.

Lukket for kommentarer.