Intet valg den 13. november

For den undertrykte danske nettobidragyder bliver der ikke tale om noget valg. Resultatet er givet på forhånd, da nettomodtagerne udgør et demokratisk flertal i Danmark. Der er simpelthen for mange der modtager deres udkomme fra staten. Som det gamle eksempel: Hvis 2 ulve og et får skal stemme om hvem der skal spises til middag, hvem mon så det bliver ? Mindretallet af selvforsørgende individer har ingen at stemme på. Der er intet politisk parti der repræsenterer deres interesser. Liberalisterne var et håb, men manglende økonomi har handicappet projektet og de bliver ikke opstilling berettigede.

Realiteten er den sørgelige at vi intet valg har den 13. november. Løbet er kørt. Alle er faldet til patten, og det eneste håb for et bedre Danmark langt ude i fremtiden, er at den nuværende struktur bryder sammen.

Den 13. november vil jeg stemme ved at gå ud i samfundet og købe et eller andet sort. Det er min stemme.

5 Replies to “Intet valg den 13. november”

  1. Er det demokrati når 2/3 holder 1/3 som arbejdsslaver ? Nej. Individuelle frihedsrettigheder kan man ikke stemme om, dem er man født med – og det gælder retten til at bestemme over eget liv og ejendom.

  2. Allan mavepuster er socialist, og synes jo pr definition ikke at mennesket er født med frihedsrettigheder. I hans verden er menneskets liv kollektiv ejendom som de andre kan bestemme over. Danmark styres i praksis allerede af proletariatets diktatur, da de produktive udgør et demokratisk mindretal. De produktive har ret til at forsvare deres frihedsrettigheder, herunder ejendomsretten, med alle nødvendige midler.

Lukket for kommentarer.