Jørgen Poulsen, nødhjælp eller valgkamp ?

Bistandsindustriens førstepamper Jørgen Poulsen har fået orlov med fuld løn fra jobbet i Røde Kors.

Jørgen Poulsen er som en øjeblikkelig reaktion på hans kandidatur bevilliget orlov med løn frem til den 13. november. Det sker ud fra hensynet til, at det er en grundlovssikret ret at stille op til Folketinget og føre valgkamp.

Rødekors hjemmeside

..grundlovssikret ret at stille op til Folketinget og føre valgkamp.. uha da da da … har alle det ? Kan alle henvende sig til deres arbejdsgiver med det argument ? Det tror jeg næppe almindelige mennesker ville slippe afsted med, men Jørgen Poulsen er jo selvfølgelig heller ikke almindelige mennesker. Han er jo førstemand i den bistandsindustri der kører på fuld gas i Danmark.

Hvad Røde Kors betaler Jørgen Poulsen i løn vedkommer kun mig hvis de vil gøre sig nogen forhåbning om frivillige bidrag fra min side, men mon ikke det ligger i nabolaget 1 million om året. Det er ca 57.700,- kr på 3 uger. Det svarer ifølge Rødekors hjemmeside til at man kunne give:

28.846 tæpper til flygtninge
Brødføde 384 aidssyge i en måned
Give mad til 1.109 sultende i en måned
Levere rent vand til 5.244 i en måned
Give 42 familier et telt at bo i.

Næste gang Røde Kors ringer på hos mig vil jeg spørge dem om mit bidrag går til nødhjælp eller valgkamp.

5 Replies to “Jørgen Poulsen, nødhjælp eller valgkamp ?”

  1. Din sammenligning, på ægte Røde Kors maner, mellem Jørgen Poulsens løn i 3 uger, og hvad man kan få for det i Afrika, er super.

    Med alt ære og respekt for Skattetryks udbredelse, så bør denne pointe bredes ud til et større publikum. Jeg vil opfordre til, at du sender det til JP som læserbrev.

Lukket for kommentarer.