Mere konservativ idioti

K vil give nyt fradrag til børnefamilier

Det Konservative Folkeparti vil give børnefamilierne mere tid ved at tilbyde skattefradrag for rengøring.

Ofrenes avis

De konservative bliver da værre og værre. Nu vil de bestemme hvordan familierne skal bruge deres tid. Hvad fanden rager det dig Bendt ? Og om jeg har børn boende eller ej, rager heller ikke dig, din lille lommefascist. Bedst som man tror at man har hørt det mest idiotiske konservative forslag, kommer Mr Chance med et nyt og endnu mere tåbeligt forslag. SÆNK DA FOR FANDEN SKATTEN, OG BLAND JER UDENOM HVAD PENGENE SKAL BRUGES TIL ! Det rager ikke jer !! Jeg græmmes.

6 Replies to “Mere konservativ idioti”

  1. Jo, de skal ikke blande sig i hvad jeg putter i min indkøbskurv. Jeg har tjent pengene, de er mine og skal nok selv bestemme hvad de skal bruges til. Drop alt det formynderi og børnehavesamfund.

Lukket for kommentarer.