Helle Thorning-Smidt er afhængig af terrorister

Danmarks egen Paris Hilton, David Trads, har sagt noget fornuftigt – sæt et kryds i kalenderen.

Det er og blir en akilleshæl for oppositionen, at den er afhængighed af Enhedslisten, som er et parti, der er grundlagt af resterne af især DKP – de danske kommunisttosser, der helt frem til Murens Fald i 1989 aldrig forsømte en lejlighed til at hylde Sovjetunionens diktatur. De to fremmeste kandidater for Enhedslisten i den igangværende folketingsvalgkamp, nemlig Frank Aaen og Asmaa Abdol-Hamid, har begge dybe problemer med at vriste sig fri af en uheldig fortid og har begge svært ved at fremstå som helhjertede demokrater.

Trads blog

Hvordan skal det fungerer ? Skal vold og terror afgøre hvem der har ret ?

Terror virker

Opbakningen til et nyt “ungdomshus” er stigende blandt Københavnerne, der nu, sammen med overborgmester Ritt Bjerregaard, er parate til at kaste håndklædet i ringen, så de kan få fred.

180

Hvordan mon Danmark bliver at bo i, hvis disse anti-demokrater kommer til magten ? Skal man brænde skatteforvaltninger af for at få skattelettelser ? Bliver jeg sat i genopdragelseslejr for at være liberalist ?

Min respekt for de demokratiske processer i Danmark er tæt på at være brugt op.

One Reply to “Helle Thorning-Smidt er afhængig af terrorister”

  1. Jeg har forsøgt at få fat i en politikers mail adress, fordi jeg er modstander af kamphunde, og vil bede en politiker om at tage spørgsmålet op i folketinget om, at få lavet en lov der siger at disse farlige bidske hunde skal have tvungen mundkurv på. Hvorfor skal så mange mindre dyr lade livet af disse vilddyr.
    Med venlig hilsen
    Henry Charles Krøber.

Lukket for kommentarer.