Sikke et luderparti

R skifter kurs i udlændingepolitik

Margrethe Vestager accepterer, at 24-års-reglen og de stramme tilknytningsregler for at komme til Danmark ikke skal blokere for en SR-regering.

Den radikalde sprøjte

Nu har vi i årevis hørt på hvor forfærdeligt diskriminerende og uretfærdig 24-års-reglen er, men med et trylleslag er det pludselig OK fordi Margrethe Vestager vil have magt og ministerpension. Jeg brækker mig..

PS: Undskyld overskriften til alle hæderlige ludere, der bare passser deres job. I fortjener ikke at blive sat i bås med Margrethe Vestager.

5 Replies to “Sikke et luderparti”

 1. Jeg var ved at fare i flint over at luderne nu skulle trækkes ned på Margrethe Vestager og Co. niveau, indtil jeg så at du havde givet dem en undskyldning 🙂

 2. Det kan undre de Radikale vælgere ikke er mere højlydt forargede over hendes og partiets nye standpunkt.

  Præcist som dengang hun for sine børn fravalgte den nærliggende Folkeskole med et vist glimrende andel af 2-sprogede elever til fordel for en privat skole, med ganske få 2-sprogede, der ligger langt længere væk fra bopælen.

 3. Citat: “Tag bare Politikens interview med Margrete Vestager, fhv. undervisningsminister og radikal »kronprinsesse« (Pol.24.4). Hun fravalgte den lokale folkeskole – Amager Fælled med et flertal af tosprogede elever – og sendte i stedet sine børn til en skole længere væk. I interviewet siger Vestager, at Amager Fælled Skole er »for stor«, men at andelen af indvandrerbørn »ikke har haft nogen betydning« for valget…”
  https://www.larso.dk/middelkl-tendens.doc

 4. Hvorfor er i så forundrede ? Det er da klassisk radikalt at tale som vinden lige blæser.
  Nogle gange overgår virkeligheden fantasien. Klichen om de radikale bliver atter bekræftet ud i det komiske.

  De radikale kan du aldrig stole på og du ved aldrig hvor du har dem…..aldrig.

Lukket for kommentarer.