Folkeskole eksaminent Benny Engelbrecht

Ved mit morgencheck af de politiske bloggere, var Benny Engelbrecht tidligt igang med at blogge. Jeg blev nysgerrig over hvem han var, og kikkede lidt på hans CV.

Det var hurtigt overstået.

Uddannelse
1985 Folkeskolens afgangseksamen fra Kildevældsskolen

Tankerne falder på Claes Kastholm Hansen artikel om kvaliteten af vores politikere.

For mange politikere har aldrig færdiggjort deres uddannelse og “har udelukkende deres erfaringer fra den lille gruppe af særlinge, der befolker de politiske ungdomsorganisationer”….

…Danmark ledes af folkeskolelærere og evighedsstudenter, og de sidste har ingen reel erfaring fra det virkelige samfundsliv.

180

Helt ærligt Benny. At man har spillet i et band og har et par smarte briller fra Synoptik er ikke tiltrækkelige kvalifikationer til at sidde i folketinget. Få dig et rigtigt job eller en uddannelse, og lad være med at spilde skatteborgernes tid og penge.

12 Replies to “Folkeskole eksaminent Benny Engelbrecht”

 1. Ingen uddannelse kan vel være lige så godt som værdiløse lærer-, forsker-, cand. polit- og lignende uddannelser.

  Politik er nemlig helt simpel: Lad folk beholde udkommet af deres arbejde. Lad dem betale for sig selv og deres afkom. Der må kun opkræves skat til at sørge for de absolut hjælpeløse, og til at forsvare vort land mod uciviliserede barbarer. Alt andet må folk betale af egen lomme.

  Man skal faktisk have studeret i mange år for ikke at kunne indse det rigtige i dette.

  Mvh. Børge.

 2. Et enkelt spørgsmål. Hvis han tilbød at administrere din pension, ville du så sige ja eller nej ? Lidt knowhow eller erfaring ville være rart, ikk ! Vi mangler folk af format i folketinget, ikke flere wannabee levebrødspolitikere der intet har præsteret ude i samfundet.

 3. Ikke fordi jeg er enig med ham Benny politisk, men det ser da ud til at han har klaret sig ganske glimrende ude i det virkelige liv. Hvis du er misundelig kan du da bare selv stille op.

 4. Ingen politikere skal administrere min pension.

  Det skal den privatkapitalistiske virksomhed, som jeg sætter til det. De har specialister til det job. Og hvis de fejler bliver de fyret og sagsøgt.

  Staten skal allerhøjst medvirke til at afvikle al den stat, som langt bedre kan klares af private.

  Hverken narrøven Benny, fup cand. polit.’en Nyrup eller Fogh skal røre ved det, der er mit. Politikere har vist sig kun at ville stjæle og undertrykke.

  Mvh. Børge.

 5. Sjovt som nette virker.
  Benny har tydeligvis læst dit indlæg og tænkt hvordan kan jeg flette min tidligere titel som marketingchef ind i et indlæg. Det skal siges tydeligt, men også lidt som en sidebemærkning så jeg ikke fremstår for selvhævdende.

  Ret komisk for han kunne jo også bare svare på dit indlæg, men han vil nok ikke indrømme at han har læst det og reagerer på det.

 6. Det er herligt at se din kommentar om min begrænsede uddannelse. Det giver mig atter anledning til at understrege en af mine mærkesager – nemlig at ALLE skal have adgang til uddannelse, gennem hele livet.
  Jeg er selvlært i alt hvad jeg gør. Mit første arbejde var inden for det journalistiske felt i 1986 – som bare 16 år. Det var så godt et tilbud at jeg sprang til og siden faktisk bare har arbejdet.
  Gennem tiden har jeg således været selvstændig erhvervsdrivende, har undervist, har rådgivet om kommunikation og reklame. Gennem 10 år har jeg arbejdet med salg og markedsføring – herunder 6 år som marketingchef i en kommunikationsvirksomhed med ansvar fore 4 kontinenter.
  Jeg går ind i politik fordi jeg brænder for det. Var det for pengene om at gøre var jeg blevet i det private erhvervsliv.
  @ KJ: Tak for din bemærkning om at jeg da har klaret mig meget godt – jeg synes også det er gået helt godt på trods af jeg ikke har fået en ordinær uddannelse. Jeg vil dog fastholde, at jeg er undtagelsen der bekræfter reglen, så hvis der sidder en skoletræt teenager derudover og læser dette og overvejer om han eller hun måske skal droppe skolen, så lad være med det. Det er meget hårdt arbejde ikke at have papirer på det man kan, så kom i gang!
  Jeg har faktisk først netop nu læst dette indlæg (fik et tip), for jeg må indrømme at mit tidsprogram er lidt stramt.
  Valgbussen starter om lidt – I må have en fortsat god diskussion 🙂

  Med venlig hilsen

  Benny Engelbrecht

 7. Sikke noget pis. Fordi man sender et par fakturaer ud, bliver man ikke selvstændig. Og jeg har aldrig mødt en iværksætter der var socialdemokrat. Fred være med det.

  Tag tilbage til at ringe til folk midt i spisetiden, det er da trods alt bedre end at du kommer ind og formøbler milliarder af vores skattepenge.

Lukket for kommentarer.