Kratluskerne

Ejere af gulpladebiler fik hilsen fra SKAT

38 nordsjællandske bilejere, kan imødese en voldsom efterregning fra Skattecenter Frederikssund, der i weekenden kontrollerede gulpladebiler – især firehjulætrækkere, der holdt parkeret foran golfklubber, et stadion eller en lystbådehavn.

Licensgestapo

Kratluskere, stikkere og smålige misundelsesdrevede undermålere. At spionere på folk i en weekend. Hvor lavt kan man synke..?

Svinene fra Licensgestapo og skattefascisterne har et godt samarbejde og er nærmest del af samme koncern. Hvis feks du nægter at betale en regníng fra DDR, så får du en opkrævning skrevet på brevpapir med Skat logo.

Prøv det 🙂

Man er ved at brække sig, når man læser hvordan Licensgestapo nærmest fryder sig over at private jagtes af Skat. Føj for satan !

Jeg tog engang dette billede, da jeg kom gående ned af gaden. Man skulle tro det var løgn så smålige, grådige og tyvagtige danskerne er.

dsc00706.JPG

One Reply to “Kratluskerne”

  1. Og hvis man så ved en fejl forvilder sig over på DR’s TV-avis, så står der en kratlusker, som med stolthed i stemmen beretter om den store succes med at fange disse væmmelige lovbrydere.

    Kratluskerne tror sq selv, at de gørt et samfundsnyttigt stykke arbejde. Føj.

Lukket for kommentarer.