Simon Emil Ammitzbøll, nu skal jeg hjælpe dig..

simon.jpg

Radikale: Giv DR et gratis lån

Det Radikale Venstre foreslår, at staten skal give DR et rentefrit lån på 1,7 mia. kr. Det vil spare DR for årlige udgifter på 150 mio. kr. Det er den radikale medieordfører, Simon Emil Ammitzbøll, der står bag forslaget, skriver politiken.dk.

epn

DR har afspærret en del af sit omstridte nyhedshus i Ørestaden. En del af facaden forskubber sig. Medarbejdere er blevet flyttet og fortovet er afspærret fordi nogle hjørneruder i det omstridte prestige-byggeri har forskubbet sig. To steder støder ruderne direkte sammen, skriver Ingeniøren.

epn

Lille Simon. Nu skal jeg lære dig noget som selv min 6 årige søn ved. Ordet gratis betyder at andre betaler og et “rentefrit” lån eksister ikke i et frit kapitalistisk samfund, det betyder igen bare at andre betaler.

PS: Simon, du skal ikke tro at du kan trække veksler på “bøssekortet” hos mig, som du åbenbart kan hos de radikale vælgere (du er jo åbenbart for enhver helt talentløs). Jeg er nemlig liberalist og helt kold – jeg hader alle socialister ligemeget hvem de boller med.

4 Replies to “Simon Emil Ammitzbøll, nu skal jeg hjælpe dig..”

 1. På en gammel pigeglad dreng som jeg virker røvpuleren Simon Emil som et grødomslag. Jeg synes, at homofili er en sygdom (gendefekt) til at brække sig over. Ikke, at jeg som Simon Emils muslimske venner vil slå ham ihjel, når lejlighed byder sig. Nix, men jeg ville ønske, at han holdt sine afvigelser for sig selv.

  Røven mod muren, nu kommer de radikale, som vi sagde derhjemme.

  Mvh. Børge.

  Der er tilsyneladende flere gener, der har lidt skade.

 2. Jeg er ligeglad med med hans tilbøjeligheder – jeg er bare træt af at folk som ham og Bondam, kan bygge et politisk brand op på det – så radikale “pleasere” kan købe aflad af deres “pinligt almindelige” hetroseksualitet, ved at stemme på dem. Bvar..

 3. Er vi ikke alle trætte af DR?
  Skal de ikke have lov til at kapre os som kunder, hvis de kan?
  Det vil være så sundt for deres opdragelse.

  falkeøje

 4. Børge, du har en stor stjerne hos mig ; ) Allan du har en endnu større, men det havde du sikkert gættet dig til. Jeg er nemlig vild med kapitalistiske mænd og ikke småhomoer med pædagogiske meninger og slikhår.

Lukket for kommentarer.