Tak Lars Barfoed, for det lille snefnug

ice_crystal_01.jpg

K: Efterlønnere kan betale for skattelettelse

Konservativ skatteordfører begejstret for Schlüters gamle plan, der vil sænke marginalskatten til 45 pct. Såvel børnechecken som efterlønsordningen må bidrage til finansieringen af skattelettelser, siger Lars Barfoed.

JP

Det var sq da forfriskende med en politiker der tør sige fra overfor alle efterlønsnasserne. Nu skal man jo være forsigtigt, da politikere kan vende på en tallerken og pludselig love guld og grønne skove til alle – men jeg vælger at nyde dette lille snefnug inden det smelter.

Lars Barfoed

Mere:

Barfoed efterspørger mere politisk mod

Uanset om befolkningen er enig, skal borgerlige politikere turde sige, hvad de mener – ellers får socialdemokratiske holdninger monopol på meningsdannelsen, siger de Konservatives skatteordfører, Lars Barfoed.

180

Schlüter: Kolossal fejl, at regeringen ikke lover skattelettelser i valgkampen

Tidligere statsminister Poul Schlüter mener, at regeringen i valgkampen har begået en fejl ved at lade hele dagsordenen handle om velfærdsydelser. Han skoser de Konservatives ledelse for at være for optaget af “døgnets aktuelle begivenheder” fremfor de store linjer.

180

Træder det konservative bagland nu i karakter og smider den småt begavede socialist Bendt Bendtsen tilbage som landbetjent på Fyn ?

4 Replies to “Tak Lars Barfoed, for det lille snefnug”

  1. Allan. Du er sikkert ikke klar over det, men der er faktisk flere folketingspolitikere der er værd en stemme. Lars Barfoed er en af de RIGTIGE borgerlige. Hvorfor tror du ellers DF ønskede ham fyret?
    Så er der Søren Pind, med sine 10 liberale teser, der Eva Kjer Hansen, der syned ulighed er ok. Nogle snefnug kan måske starte en lavine. Vi skal bare have socialstatsfogh ud.

Lukket for kommentarer.