Tankekontrol

tv21.jpg

TV 2 lægger Qvortrup på is

Se og Hørs artikel om påstået sort arbejde hos Naser Khader får TV 2 til at konkludere, at chefredaktør Henrik Qvortrup ikke kan bruges som politisk kommentator resten af valgkampen.

JP

Tankekontrollørene fra det statslige propaganda maskineri’s 2. afdeling (TV2) har besluttet at Henrik Qvortrup ikke længere er i det gode selskab. Han har urene tanker. Han er en fjende af staten og hans angreb mod Naser Khader har fjernet ham fra listen over de meningsdannere, der må få adgang til danskerne dagligstuer via statens tvangskanaler. De urene tanker skal vaskes bort.

Personligt har jeg lidt svært at afgøre med mig selv hvem jeg synes er den største idiot. Qvortrup eller Khader. Men en ting er helt sikkert ! Det skal jeg nok selv finde ud af, og jeg behøver ingen hjælp fra kommunisterne i propaganda ministeriets 2. afdelingen.

3 Replies to “Tankekontrol”

  1. Efter månedsvis af direkte gratis og tilsyneladende effektiv propaganda får det kulturradikale helliggjorte mediesalvede ikon lidt modvind, og straks skal der rulle hoveder..

    Hvis det her har været til skade for Nasseren, så er det ikke mere end rimeligt.

Lukket for kommentarer.