Socialdemokratiske kernevælgere

socialdemokrat.jpg

Som led i en plan for at bekæmpe ulig­heden vil partiet åbne for, at godt 10.000 mennesker, der har været lang­tidsledige i minimum otte år, skal have mulighed for at arbejde uden at blive modregnet i kontanthjælpen og uden at betale skat.

TV2

Skal vi belønne uproduktive drukkenbolde, forbrydere, og andre socialdemokratiske kernevælgere med skattefrihed for at opføre sig uhensigtsmæssigt ? Jeg har en bedre ide. Indkald dem til en kammeratlig samtale på Statsminister Allans kontor.

Kære ven,

Her er situationen. Du får nu ikke flere penge fra staten. Ever ! Gå hjem og kik i dit køleskab. Det du ser, er det du har, indtil du får tjent nogle penge til at købe ind for. Mit råd til dig vil være følgende: Gå direkte herfra ud i samfundet og begynd at tjene penge, ellers dør du af sult om ca 1 måned.

Held og lykke derude, min ven..

Mon ikke almindelig selvopholdelsesdrift vil slå igennem på et eller andet tidspunkt ?