Afpresningssamfundets nye poder

Skoleelever varsler blokader

Mange tusinde elever i folkeskolen vil i dagene op til folketingsvalget del­tage i demonstrationer og blokader af undervisningen.

TV2

Man hører ofte at ungerne ikke længere lærer noget i skolen, men det passer ikke. De lærer måske ikke at regne og læse, men de lærer hvordan samfundet fungerer. De observerer autonome ballademagere få mediedækning og politisk sympati vha af terror, de oplever forældre i børnehaver få budgetindflydelse ved at blokere daginstitutioner, de oplever for tiden chauffører have mediesuccess med at blokere landets veje.. Godt hjulpet på vej af venstreorienterede lærere, er reaktionen jo nærliggende. De sørger indflydelse på deres dagligdag, og det er positivt. Problemet ligger i fremgangsmåden, som er opstået fordi Danmarks uduelige levebrødspolitikere har vist af afpresning er vejen frem – og det har børnene lært at handle efter. Hvem mon de næste bliver ?

PS: Folkeskolen er i dårlig stand. Det skyldes bla at Danmark bruger flere skattekroner på efterlønsnassere end på folkeskolen.