Flemming Jensen: Politiske mord er sjove.

flemming_jensen.jpg

Instruktør: Uheldigt Fogh ikke er myrdet

Flemming Jensen beklagede på TV, at det kun er en fiktiv statsminister, som myrdes i hans nye teaterstykke, og ikke Anders Fogh. Jeg var i pjattehumør, forklarer Flemming Jensen nu.

Den islandske avis
180

Ihh, hvor han dog er en sjov mand ham Flemming Jensen. Venstreorienterede voldsfantasier er rigtig god underholdning. Thi hi. Sikke en lun fætter, ham må vi ha ud til næste julefrokost. Måske sammen med en anden sjov mand, kommunisten og diktaturstats tilhængeren Niels Hausgaard. Så kan de sammen fortælle om alt det sjove man kan opleve i deres visioner for en socialistisk verden. Diktatur, politiske mord, undertrykkelse og slaveri.

3 Replies to “Flemming Jensen: Politiske mord er sjove.”

 1. Jeg synes, at man skal være god ved fede Flemse og den depressive Hausgård.

  Tænk på hvad de har været igennem? Fra at være født som ligegyldige nulliteter, har de under DR’s og TV2’s socialistiske propagandamonopol svunget sig op til Leninsk profetstatus, for så igennem de sidste år med skadelig privatkapitalistisk tv og internet at blive berøvet den fuldt berettigede helgenstatus.

  Hvor uretfærdigt. Se hvor mørk og indadvendt berideren fra Vendsyssel er blevet. Borte er al den glade og uendelig kloge visdom han så hjertens gerne øste ud over sin skare formedelst en mindre entré. Om socialismens uendelige godhed.

  Jeg samlede gerne ind til et halvt ton lykkepiller (det burde række til et års tid.)
  til de to førhen så glade forkyndere af Stalins glade budskab, hvis det ikke havde været for mine nedgroede tånegle, der efter et langt liv som kommunalt ansat assistent, for 30 år siden sendte mig på en udslidende sygepension.

  Mvh. Børge.

 2. Et selvmord havde her vaeret en passende handling fra Fleming Jensen. Han burde i kunsten og kulturens navn filme sin egen doed.

  Hausgaard kunne derefter fremvise det paa tv og kommentere reality-teatret i samvaer med div kendisser og socialister.

  Er det ikke det moderne TV gaar ud paa, man filmer nogen skide i en park, klader det for moderne kunst og bagefter droefter eliten det paa TV?

Lukket for kommentarer.