Hvad laver politiet ?

politi.jpg

Ifølge TV2/Nord har de aktionerende chauffører i Frederikshavn besluttet at udvide blokaden hele terminalområdet i Frederikshavn, således at godstransporten bliver forhindret i at køre ind og ud fra området.

TV2

Hvorfor er vejene ikke ryddet forlængst ? Hvad laver politiet ? Er det ikke deres job at fjerne dem, eller hvad ? Hvis jeg nu lagde mig ud på vejen og blokerede, hvor længe ville der så gå inden jeg blev fjernet ?

Politiet skal fjerne disse blokader nu, og der skal anligges erstatningssag mod chaufførerne.

PS: Statens bøder er helt latterlige, og skal selvfølgelig laves om – men det går bare ikke at forstyrre almindelige borgere og private firmaer. Tag dog ind på borgen, og lav jeres ballade der.

3 Replies to “Hvad laver politiet ?”

  1. Allan, du har i dit sidste blogindlæg lige skrevet: “modarbejd staten i alt hvad du gør.”

    Hvordan kan du have noget imod en flok lastbilschaufførers protest imod statens plyndring i form af groteske afgifter for banale forseelser?

    Bemærk i øvrigt at det ikke er på de røde fagforeningers initiativ denne gang. Det ser ud til at være en selvbestaltet protest.

  2. Det har jeg da heller ikke. Jeg har sympati for deres sag, og har jo netop foreslået at de retter deres aktioner imod staten/politikerne og ikke imod andre borgere og virksomheder.

Lukket for kommentarer.