Danske Spil fupper måske vindere

Fejl hos Danske Spil betød gevinster på stort set samtlige skrabespil købt tirsdag mellem 7 og 9 – ikke alle spillerne kan regne med at få deres gevinst….

….da den pågældende på et tidspunkt i forløbet kan siges at være i ond tro, siger H. C. Madsen….

…. Vi har også et ansvar for de mange modtagere af tipsmidlerne. Vi kan ikke forsvare over for dem, at udbetale 13 millioner kroner i gevinst efter spil for blot 10.000 kroner, når der er tale om en åbenlys fejl, siger H. C. Madsen….

EB

Det danske spillefup monopol overvejer om de skal tage røven på deres kunder. Det er også helt ufarligt for dem, da de som bekendt har monopol. Sådan er det når man har monopoler. Man betaler overpris og ved aldrig hvad man får. Blandt modtagerne af de mange dejlige penge, er bla Dansk Ungdoms Fællesråd som bruger pengene på at ydmyge Danmark i mellemøsten.

Statens spillemonopol skal ophæves og folk skal selv kunne bestemme hvem de vil støtte med deres spil. Indtil den dag kommer, så drop Danske Spil og spil i udlandet på nettet. Så vil dine penge gå til bedre odds, og ikke i statens spille kagedåse.

Mere om Danske (Fup) Spil

One Reply to “Danske Spil fupper måske vindere”

Lukket for kommentarer.