Villy Søvndal i den statslige livmoder

SF’s løfter vil koste 68 milliarder hvert år

Hvis SF kommer med i en regering og gennemfører alle valgløfterne, vil det koste 1.400 kr. mere om måneden for hver skatteborger

Berlingske

Villy Søvndal har en drøm. En drøm om et Danmark hvor alle penge flyder igennem hans ministerium, og hvor alle skal spørge Villy om lov får de kan få adgang til deres egne penge. Villy er en syg mand, og han har brug for hjælp. Han er ude af stand til at finde sig til rette udenfor sin mors livmoder.

livmoder1.jpg

Når du næste gang i avisen ser Villy Søvndals solariefarvede og photoshop korrigerede ansigt, der lover evig lykke i den statlige livmoder, så tænk på hvad der er indeni. En lille bange dreng der frygter friheden og livet selv. En lille bange dreng af den slags der kan vokse op til at ødelægge samfund med deres totalitære socialistiske ideologier.

6 Replies to “Villy Søvndal i den statslige livmoder”

  1. Jeg tror, at du tager fejl Allan.

    Søvndal er ikke en lille ræd dreng.

    Han er fanden selv.

    Mvh. Børge.

  2. Hel Villy!kan du sige mig ,hvem jeg skal stemme på ,da jeg ikke ser nogen overhovedet,der tænker på at en folke pensionist der bor i eget hjem ,skal klare sig for 97.140 kr. om Ã…RETog som skal betale 39%i skat ,mens folk med 100.000kr. skal have skatte lettelse plus alle deres fradrag.gertie olsson.

  3. Gertie. Hvorfor har du kun 97k om året ? Har du ikke sparet op ? Har du arbejdet nok ? Hvis ikke, er det så min skyld eller måske din egen ?

Lukket for kommentarer.