Villocchio Søvndal

villocchio.jpg

Det står galt til i den danske folkeskole, lader Villy Søvndal os forstå. “Undervisningen af vores børn lider under propfyldte klasser,” siger SF-lederen i en valgfilm på partiets hjemmeside. Men det er noget af en overdrivelse, skriver Politiken.

180

Villy Søvndal har ikke selv fundet på at føre valgkamp med løgne, det har han fra historiebøgerne.

“If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it. The lie can be maintained only for such time as the State can shield the people from the political, economic and/or military consequences of the lie. It thus becomes vitally important for the State to use all of its powers to repress dissent, for the truth is the mortal enemy of the lie, and thus by extension, the truth is the greatest enemy of the State.”

Øh.. hvem var det nu der sagde sådan ?

Mere løgn fra Villy