Boykot valget

EGO!-kampagne: BOYKOT VALGET!

Jeg vil ikke være en del af et røversamfund, der ikke respekterer min ret til frihed og selvbestemmelse.

3 Replies to “Boykot valget”

  1. Jeg brækker mig ihvertfald over Naser Khader – jeg SKRIGER, hvis jeg skal se mere på ham!!!! Seriøst! Men bortset fra det, så synes jeg, man har en pligt til at stemme!Der er “for mange kokke” – det var lettere med to blokke, så var der ikke alt det ÆVL!! Suk!

  2. hvis læserne af din blog boykotter valget så blver søvndal statsminizle.

    Og det vil du vel ikke have sidden på dig … vel Allan? ;o)

  3. Jeg kan godt se problemet og har tænkt meget over det. Ved at stemme føler jeg at jeg giver legitimitet til politikerne, som jeg mener bare er en flok forbrydere der stjæler min egendom og begrænser min frihed. Jeg føler ikke noget fællesskab med den nuværende styreform

Lukket for kommentarer.