Nedlæg. Afvikl. Fjern.

»Det er nu eller aldrig Fogh. Hvis du hverken tør sige det eller gøre det du mener, der er det rigtige så er du ikke en venstre-løve men et venstre lam. Begynd afviklingen af formynderstaten. Så kommer væksten helt af sig selv. Reducer de offentlige udgifter og ikke mindst overførselsindkomsterne. Og giv befolkningen deres penge tilbage. Jo lavere skatter desto mere incitament til at arbejde. Jo flere penge man får uden at gøre en indsats desto mindre incitament har man til at gøre noget. Gør individdet an svarlig for sit eget liv.
Og når du alligevel ikke tror på ekspansiv finanspolitik så gør op med resultatet af mange årtiers forkvaklet politik. Nedlæg. Afvikl. Fjern.
Sig farvel til kollektivistiske og totalitære begreber og institutioner såsom folkesundhed, folkekirke og folkeoplysning. Fritstil ligestillingsministereren. Fjern de mange tvungne pensionsordninger. Privatiser universiteterne. Stands ulandsbistanden og afskaf samtidig landsbrugs- og eksportstøtten. Det giver netto overskud til den tredie verden. Fjern de offentlige arbejdsformidlinger. Og glem ikke at skille jer af med erhvervsfremmestyrelsen. Skab mere rum til et frit sundshedsvæsen. Forsæt selv.For hver en krone som I skærer bort frigøres der en krone som det enkelte menneske kan være ansvarlig for. Så gives der mulighed for ægte solidaritet og for ægte omsorg fremfor flertallets skattetvang.

Og hvis I ikke når det hele inden næste folketingsvalg, så husk i det mindste sproget. Ulandsbistand er tvungen bistand. Folkeskolen er tvangsfinansieret indoktrinering. Ideen om folkesundhed er direkte nazistisk. Folkekirken er middelalderlig. Og høj beskatning er udtryk for en stor krænkelse af den private ejendomsret. Sig sandheden. Gør en forskel.«

Information

Tak Simon, det varmede. Kan man stemme på dig ?