At stemme eller ikke

Bloggen Ab jetzt wird zurückgeschossen gir den gas, og skriver at en blank stemme er en stemme på Asmaa. Uha..

En anden blog Liberalistik har det mere som mig, tænker lidt over hvilke metoder der kunne få ham til at stemme.

Efter at jeg nu har gennemført hele den afsluttende partirunde på TV, er jeg stadig en blank stemme. Givetvis er blå stue, ikke så slemme som rød stue – og pinen vil kunne trækkes længe ud med Fogh som statsminizel. Jeg må bare erkende at jeg foragter dem allesammen dybt og inderligt – og jeg ville krænke min egen integritet hvis jeg stemte.

Jeg fastholder at alle mennesker (inkl mig selv selvfølgelig) er født med basale frihedsrettigheder som man ikke kan stemme om, og så længe der ikke er nogen partier der anerkender dette, vil jeg nægte at deltage i valgprocessen. Partiernes snak om “rettigheder” er altid retten til produktet af andres anstrengelser, og aldrig retten til at bestemme over eget liv. Hvis “rettigheder” kun er interessant for samfundet som en kilde til at udnytte andres produktivitet, så har jeg ingen respekt for det. Den dag der kommer et parti og taler om “rettigheder” som noget individet har til sit eget liv og ejendom, så vil jeg igen indfinde mig i valglokalerne.

Indtil da må I derude i samfundet så udnytte mig det I kan, jeg er et forsvarsløst offer.

4 Replies to “At stemme eller ikke”

 1. Jeg forstår godt din protest. MEN, jeg mener ubetinget du bør stemme. Vi har brug for alle borgerligt-liberale stemmer. V eller K er – selvom de ikke er perfekte – bedre end alternativet med Asmaa og Villy.

  Jeg håber virkelig du stemmer – og at alle andre borgerlige gør det. Babysteps i den rigtige retning er bedre end steps i den forkerte retning.

  Godt valg!

 2. Det som jakob sagde

  Og hvis der er mange sofavælgere så plejer enhedslisten at få et godt valg.

  Sjovt som de nassere kan komme ud af fjerene på valgdagen.

  Så mangler vi bare at de laver noget de andre 364 dage af året

 3. Gå nu ned og sæt din stemme på liste V.

  C er for feminister, O er for pensionister og tabere. Blanke stemmer er en stemme på ekstrem-stupid-sociopat-feminismen, som kører landet i sænk på rekordtid.

Lukket for kommentarer.