Erhvervslivet må vågne op nu !

early_morning_wake-up_call.jpg

I seks år har danskerne haft en borgerligt liberal regering, men hvordan står det egentlig til med at føre borgerlig liberal politik? Business Søndag har talt med direktøren for den liberale tænketank Cepos og en række topfolk fra det danske erhvervsliv for at finde ud af, hvordan de borgerlige kernevælgere egentlig synes, det går. Sagt med få ord, så er de ikke imponerede.

Berlingske

Helt ærligt venner ! Hvornår vågner I op ? At poste penge i NA, Konservative, DF eller Venstre er i bedste fald spild, og (tror jeg) faktisk et skridt bagud. De bliver ved at bygge videre på omfordelingsstaten, imens vi allesammen ser måbende til.

Der er de sidste år blevet arbejdet hårdt på at give Danmark et rigtigt liberalt parti, men uden penge spiller musikken altså ikke. Det burde erhvervslivet da kunne forstå. Se at få kontaktet Liberalisternes formand Torben Mark Pedersen og få en serie møder igang.

Hvis vi skal videre med en seriøs borgerlig agenda, så er Liberalisterne den eneste mulighed. Se at få åbnet checkhæftet – for jeres egen skyld.