Socialdemokratisk fatwa fra teletumben Hamid El Mousti

cirkus.jpg

S-politiker udsteder fatwa mod muslimske sofavælgere

11. november 2007 16:23 | Den socialdemokratiske politiker Hamid El Mousti udsteder en fatwa mod danske muslimer, der ikke vil stemme på tirsdag. De havner de varmeste steder i helvede, siger han.

Den islandske avis

Jeg elsker valg. Her bliver det tydeligt for enhver hvad det for nogle teletumber vi har at vælge imellem. Dette må være valgkampen bedste argument for at blive hjemme.

Fald om Hamid El Mousti, din latterlige nar.

3 Replies to “Socialdemokratisk fatwa fra teletumben Hamid El Mousti”

  1. Hvis Islam gør sine tilhængere så dumme, og så autoritetstro overfor islamiske ledere og politikere, så er det ikke underligt, at de har misbrugt folket på det groveste.
    Hvem tør love, at en dansker vil brænde op i Helvede, hvis danskeren ikke gør, som han siger?
    Kun en idiot.

    falkeøje

  2. Jeg har også læst Hamid El Mousti’s lille indlæg og har forstået, at han dyrker en speciel form for humor. Han opfordrer andre muslimer til at stemme – det er da godt – og gør samtidig lidt grin med dem, der læser koranen som fanden læser biblen. Det kan han tillade sig, fordi han selv er muslim (til forskel fra danskere, der gør grin med muslimer). Han har før sendt et provokerende (jeg forstod et kærligt ironiserende indlæg) hvor han gik i rette med ’søster Asmaa’. Det afstedkom voldsomme forargede kommentarer fra folk, der ikke kunne læse mellem linierne. Jeg ville ønske der kom flere humoristiske indlæg fra mennesker med muslimsk baggrund.

Lukket for kommentarer.