De offentligt ansatte

Det var da utroligt hvor meget der blev snakket om de offentlig ansatte i går ved partirunden. Man skulle tro at hele verden roterede omkring deres løn og arbejdsforhold. Jeg kan forstå hvorfor de røde taler om dem ustandseligt, men hvorfor gør de borgerlige ?

VKY-flertal hos privatansatte

Hvad med at tale om jeres egne vælgere ? Hvorfor skal borgerlige kernevælgere bruge næsten 1 time af debatten på at høre V og K tale om de offentligt ansattes behov ? Jeg gider ikke høre om dem mere, tal dog om de ansatte i det private erhvervsliv der betaler for alle de goder I deler ud ! Det er jeres vælgere. Hver tredje på arbejdsmarkedet arbejder for staten, og det er alt for meget. Se dog at få sparet nogle af dem væk, i stedet for at fedte for dem og forlange endnu flere. Og hvis det endeligt skulle være så meget bedre at arbejde i det private i forhold til det offentlige, så privatiser dog hele lortet. Så er det problem løst.

6 Replies to “De offentligt ansatte”

 1. Valgkampe er simpelthen blevet så ulækre. En gang fedteri for offentligt ansatte kvinder i 30erne med hang til meganas på andre. Det er sgu til at brække sig over. Og så den der tilbedelse af vindmøller!

  BVADR!

 2. “Jeg overvejer at fravælge omgang med mennesker der arbejder i det offentlige.”

  Hvis flere har det sådan, så er der måske ligefrem marked for stedet (restauranter, caféer, diskoteker mv.), med adgang forbudt for offentligt ansatte.

 3. Jeg er ikke med ???

  Men forklar mig hvorfor de offentlig ansattes fagforeninger( og alle de andre fagforeninger )ikke arbejder for eksempelvis en 10 % skattelettelse.
  Det ville være super populært blandt deres medlemmer. Hvorfor gør de ikke det?? Det undrer mig..

 4. Toe. Hvorfor mon er feks LO og DR interesseret i en samfundsmodel baseret på at staten giver dem særprivilegier ? Når du først begynder at give seriøse skattelettelser og give befolkningen reel frihed, vil de ikke længere have brug for de gamle “tvangsinstitutioner”. Feks hele dagpengesystemet er jo en pengemaskine for fagbevægelsen.

Lukket for kommentarer.