Mandatfordeling

mandat.jpg

Her er mandatfordelingen ved partikongressen 13 November 2007 i den danske etparti-stat.

Et trefoldigt leve for vores kære leder.

Hurra, hurra, huuuuurraaaaaa..

4 Replies to “Mandatfordeling”

  1. Hahahaha, et kerne-liberalistisk flertal er svært at få øje på i nogen tænkelig fremtid i Danmark. Men derfor er det stadig glædeligt, at skattestignings-flertallet tabte og VK som trods alt tager babyskridt i den rigtige retning (også nogle i den gale dog), vandt.

    Det var en skam, at der ikke kom et liberalistisk parti på valgkortet til at trække i den retning og at det blev Ny Alliance som snuppede den plads – en plads som de udfylder dårligt, men som gør det svært for et liberalistisk parti at komme i folketinget.

  2. Et rigtigt liberalistisk parti er en nødvendighed, og klare budskaber vil give de nødvendige mandater. Folk er trætte af bullshit, og er klar til et parti der siger tingene som de er.

  3. Det tror jeg du har ret i, bosse. Men det vil ikke i nogen overskuelig fremtid få stor tilslutning i Danmark. Alt for mange er velfærdsjunkier. Endvidere risikerer de at fejle stort, hvis de bliver alt for rendyrkede liberalister (som vel per definition ville gå ind for fri indvandring eksempelvis).

Lukket for kommentarer.