Indavl

indavl.jpg

Hækkerup, Weiss, Ellemann, Auken, Helveg, Schlüter. Børnene stiller nu op til folketingsvalg, og bliver åbenbart valgt ind. Det faktum at de allesammen har valgt samme parti som deres forældre, vidner vel mest om at de ikke selv har tænkt tingene igennem. Deres holdninger stammer fra mor og far, og er ikke et produkt af den selvstændige tankes kraft.

Min personyndlingsaversion er Ida Auken, der også har valgt at læse teologi ligesom moar. Religion er ligesom socialisme, de irrationelle og følelsesdrevede tankers holdeplads. Religion og socialisme er begge et sæt mentale krykker for de intellektuelt handicappede, der ikke kan producere selvstændige tanker – men som istedet roder rundt i et vildnis af søforklaringer i bøger skrevet af sindsforvirrede tåber.

Min familieyndlingsaversion er familien Hækkerup. Siden patriarken Per Hækkerup solgte hovedparten af den danske undergrund til Norge for en flaske Johnny Walker, har de danske skatteydere lagt ryg til næsten hele familiens trang til at forbruge skattepenge. Familien Hækkerup må være Danmarks dyreste familie, dyrere end kongefamilien hvor ingen har haft et job i de sidste 1000 år.

Vorherrebevars..

One Reply to “Indavl”

Lukket for kommentarer.