Dansk velfærdsfedme

Offentligt ansatte dominerer på Tinge

Folketinget flytter sig stadig længere fra befolkningen, når det gælder medlemmernes uddannelse og erhverv.


Berlingske

Den danske velfærdsfedme har en årsag, og det er for stort offentligt forbrug. Der er ikke politisk flertal af at sende staten på slankekur, så derfor vil jeg opfordre til at man starter slankekuren i sit eget liv. Jeg har derfor følgende meddelelse til alle jeg kender:

Kære ex-venner,

Jeg har besluttet at overflødige offentligt ansatte og modtagere af efterløn ikke længere er velkomne i mit hjem. Jeg ophører hermed med enhver form for samværd med jer, indtil I har fundet gavnlig beskræftigelse. Forklaringen er simpel. Hvis en af mine venner stjal indbo fra mig under et besøg, ville vedkommende ikke længere være velkommen. Ved at modtage efterløn eller arbejde for staten er I medvirkende til at bestjæle mig, og det finder jeg mig ikke i mere. Der er pt følgende undtagelser til reglen om offentligt ansatte. Ansatte i forsvaret, politiet og retsvæsenet.

mvh Allan