Per Ørum, den konservative pave

pave_per.jpg

Per Ørum vil beskytte kirken mod liberalisering

Den konservative erhvervsordfører vil ikke øge butikkernes mulighed for at holde søndagsåbent. På hviledagen skal der nemlig være “plads til eftertænksomhed” og tempoet skal lidt ned, mener han.

180

Kære Per Pave,

Tak for at du bidrager med din personlige mening om hvad jeg, og alle andre, skal bruge deres søndag til. Det er pænt af dig at du bruger tid på den slags overvejelser, men lad mig gøre en ting helt klart. DET RAGER IKKE DIG HVAD JEG LAVER OM SØNDAGEN ELLER PÃ… NOGEN ANDRE DAGE. Om jeg vil arbejde, spille pik eller powershoppe, rager ikke dig.

Iøvrigt, hvad med dem der arbejder på hospitaler, kører tog, flyver eller jagter forbrydere ? Skal de også holde fri om søndagen og være “eftertænksomme” ? Eller er de mindre hellige i dit forskruede univers ? Jeg kan kun komme i tanke om ganske få der burde tvinges til eftertænksomhed, og det er idioter som dig. Idioter der er overbeviste om deres ret til hælde deres religiøse affald ud over os andre.

Du er en sørgelig nar.

mvh Allan