Danske Bank

danske_bank_logo.jpg

Danske Bank i kamp for højere boligskatter

Danmarks største bank med masser af boligejere som kunder beklager, at regeringen ikke vil lade en skattekommission overveje højere boligskatter. Bankens cheføkonom afviser, at det har noget at gøre med, at han har arbejdet for den socialdemokratiske tænketank, Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

180

Ex-christianitten Steen Bocian, nu chefanalytiker i Danske Bank – kan sikkert få sig en god frokostsnak med Danske Invest direktør og forhenværende socialistisk skatteminister Carsten Koch.

Man kan undre sig over hvad Danmarks største bank mener når de siger. “Gør det du er bedst til, det gør vi”. De kommer aldrig i nærheden af mine penge i Danske Bank.

2 Replies to “Danske Bank”

  1. Jeg har undret mig den ene gang efter den anden over Steen Bocians udtalelser i offentheden. De er som talt ud af en socialdemokratisk politikers mund og i direkte modstrid mod Danske Banks kunders interesse. Så var det danskeres køb af ejendomme i udlandet, hvor han sagde at der skulle være mindst 80.000 men kun 8.000 der betalte ejendomsværdiskat. En udtalelse der blev starten på en Einsatzkommando fra skat. Mange af køberne til disse udenlandske ejendomme er sikkert kunder i Danske Bank, så hvad rager det Steen Bocian om de betaler ejendomsværdiskat til Danmark. Må vi have lov at frabede os sådan en gang stikkervirksomhed!
    Så var der hans udtalelser om overophedning af økonomien og hvorfor det så var umuligt at opnå skattelettelser. Hvorfor skal han gang på gang genere bankens kunder? Kan han ikke bare få sig et job i AE?

Lukket for kommentarer.