DF og de danske værdier

kniv_i_ryggen.jpg

Ny alliance mellem S og DF

Dansk Folkepartis og Socialdemokraternes formænd var i går samlet til møde på Helle Thorning Schmidts kontor. Her lagde de rammerne for et samarbejde, der skal regeringen til at give de offentligt ansatte mere i løn.

180

En ting har Dansk Folkedanserparti ikke løjet om. De står fast på de danske værdier. En kniv i ryggen på skatteyderne er en fast del af det danske værdisæt.

dansk_folkeparti.jpg

Jeg foreslår at man ligger DF og S sammen, og lader dem få magten – danskerne fortjener det.

5 Replies to “DF og de danske værdier”

  1. Stærkt – stærkt uenig Allan. Faktisk er DF i dag – underligt nok – den eneste oase for danske skatteydere:

    “”Nej. Det gør han ikke. Han gik til valg på et skattestop. Han gik ikke til valg på en skattereform. Han lægger op til en skattereform. Og det er klart, at det er noget andet, end han sagde i valgkampen,” siger Thulesen Dahl”

    https://www.180grader.dk/nyheder/DF_afviser_skattereform.php

    De andre partier løber nu så stærkt fra deres valgløfter om at bibeholde skattestoppet – så hvad der måske ender med mindre lettelser i personskatterne, kradser de røde og halvrøde ind i flere afgifter og højere boligbeskatning.

  2. Der er 2 salgs skatteydere i Danmark. Dem der betaler mere end de modtager og dem der modtager mere end de betaler. Der er ingen fra gruppe 1 der stemmer DF, fordi DF pt er DEN ENESTE forhindring for at få fjernet misundelsesskatten topskat. Et skattestop ifølge DF betyder at man heller ikke må sætte skatten ned. Iøjeblikket er DF og S sammen ved at forære hele budgetoverskuddet til de offentligt ansatte, og udelukke skattelettelser de næste 10 år. Føj.

  3. Dansk Folkeparti er et kæmpe fupnummer. De påstår at være borgerlige, men er mere røde end de Radikale. Omfordelings hungrende socialister, efterlønnnere og globaliseringsangste tabere.

Lukket for kommentarer.