Arbejde ? mig ?

Danskerne tilbringer i gennemsnit langt færre timer på arbejde end indbyggerne i de fleste andre OECD-lande. En ny skattereform kan derfor med stor fordel animere danskerne til at arbejde flere timer, mener den liberale tænketank Cepos.

Business

Der er kun en ting der kan få mig til at arbejde mere, og det er hvis jeg selv får lov at beholde pengene. Det er et fint første skridt at sænke skatten på arbejde, men jeg vil ikke bare sende pengene ned i statskassen ad andre veje som feks flere afgifter. Hvis jeg bare skal arbejde mere for at sende endnu flere penge i statskagedåsen, så kan I glemme det.

Konceptet er så enkelt at selv Villy Søvndal burde kunne forstå det.

Jeg tjener pengene, jeg beholder pengene, jeg bruger pengene på alle de fladskærme jeg har lyst til og jeg er kold i rø… over hvad I synes om det. Om jeg skal købe dem i Danmark eller et andet sted afhænger af prisen inklusive moms og afgifter.

One Reply to “Arbejde ? mig ?”

  1. Ligesom når politikerne ikke vil have os til at ryge, bliver der pålagt en skat på tobak. Det får folk til at købe færre cigaretter i DK.

    Den samme effekt har skatten på arbejde.
    Derfor får jeg kvalme når Helle T sir at en skattelettelse vil få danskerne til at arbejde mindre, fordi de er så fandens stressede… Der er bar få der gider arbejde når skattefar stjæler størstedelen og det gir stress at arbejde forgæves.

Lukket for kommentarer.