8 Replies to “God jul Jørgen Poulsen”

 1. Er skattetryk.dk ved at udvikle sig til et socialistisk manifest, hvor man vil diktere folk hvad politisk korrekthed er!

  Jørgen Leth tissemand kan man end ikke lade i fred.

  I vil jo heller ikke selv domineres af andre vel!

 2. Næ! skal blot læse om Jørgen Poulsen´s fratrædelse, også her på denne ellers udmærkede side hvor misundelsen også kommer til udtryk!

  Det er hans overenskomst, ikke vores!

 3. Der er lidt forkel på om man kommer til folks hoveddør med en humanitær raslebøsse eller driver en kommerciel virksomhed, synes du ikke ? Men du har da en pointe. Røde cash kan gøre som de lyster – de får bare aldrig mere en krone herfra.

 4. Det mener jeg heller ikke du skal Allan, problemet er jo udelukkende hvordan manden får midlerne, ikke hvordan han bruger dem.

  Hvordan folk bruger deres/andres penge kan hurtigt blive essensen i debatten, så bliver fokuseringen vendt fra skat til politisk korrekthed!

 5. Som jeg skrev på indlægget om Jørgen Leth kan han for min skyld bolle alle de negerpiger han gider, bare han selv betaler.

 6. Jørgen Poulsen var som generalsekretær i Røde Kors en dygtig humanistisk talsmand, der formåede med sin bedemands udstråling og optræden i TV og medierne at få såvel økonomisk velstillede, som fattige enker til at sende mange penge til Røde Kors humanistiske arbejde.

  Røde Kors har uden tvivl haft et stort forståelse for at hans dygtighed til at få pengene i Røde Kors pengekasse til at klingre skulle belønnes med et stort løn uden skeleri til at Røde Kors var en humanitær organisation.

  Havde Jørgen Poulsen været mere smart og mindre egoistisk og pengegrisk kunne han have forsat hans humanistisk skuespil også som folketingsmedlem for Ny Alliance, samt igen ved det næste folketingsvalg blive genvalgt på ikke mindst stemmer fra tidligere Kristendemokrater.

  Jørgen Poulsen skulle blot have modtaget pengene fra Røde Kors som en velfortjent fratrædelsesløn og straks efterfølgende overrakt pengene til Røde Kors i TV og mediernes rampelys.

  Jørgen Poulsen kunne have udtalt, at han med glæde og fred i hjertet overrakte Røde Kors det forholdsvis lille beløb i forhold til det beløb der ville følge efter når Ny Alliance fik åbnet statskassen helt op til gavn og glæde ikke blot for Røde Kors, men alle næstekærlige mennesker og humanistiske hjælpeorganisationer.

Lukket for kommentarer.