Robert Mugabe har da altid været en bandit

mugabe.jpg

Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) betegnede lørdag Zimbabwes præsident, Robert Mugabe, som en bandit.

JP

Nu er jeg hele mit voksne liv blevet tvunget af den danske stat til at sende en del af min løn til Robert Mugabes negerdiktatur, hvor hvide bliver myrdet og frarøvet deres retmæssige ejendom.

Er det først gået op for Fogh nu at Mugabe er en bandit ? Får jeg så mine penge tilbage, eller hvad ?

One Reply to “Robert Mugabe har da altid været en bandit”

  1. Jeg tror ikke, du skal regne med at få en eneste krone tilbage, hverken fra staten eller Hr. Mugabe – han skal vel bygge en tro kopi af en eller anden kendt bygning for pengene. Men utroligt det har taget hr. Fogh så mange år at erkende, at Mugabe er en fusker!

Lukket for kommentarer.