Flere regninger til bilejerne

gule-plader.jpg

Skatteminister Kristian Jensens (V) afgiftsbrøler med gulpladebilers vægtafgift har indtil videre kostet staten 70 mio. kr. Men flere regninger venter ejere af gulpladebiler.

fpn

Det er en besynderlig måde fpn formulerer sig på. Hvordan kan det ha’ “kostet staten” noget at folk selv beholder deres penge ? Vi er derude hvor det er almindeligt accepteret at alle folks penge pr definition tilhører staten – og når staten for engangs skyld ikke tager dine penge, så har det “kostet staten” x antal millioner.

Langt ude..

One Reply to “Flere regninger til bilejerne”

  1. Jeg har et meget bedre forslag, vi smider alle vores penge ned i en fælleskasse – deler lidt lommepenge ud, sørger for ens boligforhold, uddannelse – i det hele taget fratager alt hvad der kan ejes, og gør det til fælleseje. Alt hvad der kan være individuelt bliver til kollektivt. Så har vi det perfekte velfældssamfund. Alle må det være lige lykkelige?

    Og nej jeg mener ikke det her!

Lukket for kommentarer.