Kan man pjække sig til mere i løn ?

inger-bolwinkel.jpg

FOA: Sygefravær truer velfærd

FOA’s medlemmer er i gennemsnit syge 18 dage om året, viser undersøgelse. Især det psykiske arbejdsmiljø får skylden..

…Sygefraværet er steget 20 pct. på to år – svarende til tre dage om året. Nu er medlemmerne i gennemsnit syge 18 dage om året………. Undersøgelsens timing er ikke tilfældig. Tidspunktet for overenskomstforhandlingerne nærmer sig, og FOA’s 201.000 medlemmer, mange beskæftiget inden for plejesektoren, stiller massive krav om blandt andet mere i løn…….

Politiken

Kik godt på Inger Bolwinkel fra FOA ! Hvor mange offentligt ansatte tror du vi skal have i Danmark før hun står frem i medierne og siger: “Nu har vi det antal offentligt ansatte der er passende” ? Eller hvornår kommer den dag hvor hun opfordrer alle dem der ønsker sig forhold som i det private, til at søge et job i det private ? Hvor meget tror du Inger Bolwinkel synes at de offentligt ansatte skal have i løn ?

Hvor mange timer vil du arbejde ekstra for de offentligt ansatte ?

One Reply to “Kan man pjække sig til mere i løn ?”

Lukket for kommentarer.