Skatteborgerforeningen

Steen Leth Jeppesen bliver ny formand for Skatteborgerforeningen.

“For mig er det helt afgørende, at foreningen får flere medlemmer, så den kan blive en gruppe, som er vigtig for politikerne at tage hensyn til. Det er jo helt paradoksalt, at alle mulige udgiftskrævende grupper er organiseret og råber højt, mens der ikke er en tilsvarende organisering af danskere, som mener, at skatterne er meget høje. Jeg selv mener, at det er en helt uanstændig situation, at folk skal betale så høj en skat. Dels er der indkomsskatten, som er meget høj, men når man så har betalt den, så skal man betale moms, og vil man købe en bil, så er det helt ude i kartoffelrækkerne, hvad der sker. Det er efter min mening uanstændigt, og det burde være en del af menneskerettighederne, at man ikke skulle betale så meget i skat.”

180 Grader
Skatteborgerforeningen

Velkommen til Steen. Vi er mange der ser frem til at Skatteborgerforeningen bliver en lobby som politikerne må tage alvorlig. Jeg var medlem i starten, og ser frem til en forening der er værd at bruge tid på i fremtiden.