Hvil i fred

na2.jpg

Hvis der var valg i morgen, ville Naser Khader og hans parti forsvinde fra den politiske arena, viser Gallup-måling.

Berlingske

Det startede ellers lovende. Flad skat på 30%. Det tiltrak penge fra erhvervsfolk som kunne se nødvendigheden af lavere skat, og opmærksomhed fra de sande borgerlige. Da støttepengene var ankommet på kontoen forsvandt ønsket om lav flad skat til et sted på NA’s hjemmeside ingen endnu har været. Da NA’s sande ansigt begyndte at vise sig, begyndte støtten fra befolkningen at fordufte igen. Det var de sædvanlige politisk korrekte Radikaler uden det mindste ønske om et friere Danmark, men med et ønske om at hele verden skal opfatte dem som de “rigtigt gode” mennesker. Dem der har alle de rigtige meninger og motiver. De ønskede ikke lettelser i skatten på indkomst fordi det er umoralsk at stjæle folks penge, men fordi det var bedre at kræve dem ind på andre måder – som feks vha “grønne” afgifter osv osv. Samme socialistpis vi hele tiden har hørt på, bare med et nyt og pænere logo. Og da Israelkritikeren og nødhjælpspamperen Jørgen Poulsen kom på banen var kvalmegrænsen nået. Ny Alliance fortjener deres skæbne, og vi må finde en anden måde at få skatten ned på. At skulle høre på informationsminister Khader og hans samling af godhedsapostle er bare ikke det værd.

8 Replies to “Hvil i fred”

  1. Hørt, jeg får kvalme hver gang jeg høre navnet Ny Alliance. Sådan en omgang tabere, løgnhalse og moralløse bønder skal man lede længe efter. Der inviteres til fest, når de ryger ud af Folketinget sammen med Enhedslisten. Nynner allerede “Sikke en fest, vi har haft nu i nat….åh ja….”

  2. P.S. hvis man skulle vælge mellem pest eller kolera (Ny Alliance og Enhedslisten, så ville jeg vælge Enhedslisten for deres mange komiske og dybt go’natte indslag – ja jeg vil ikke kalde dem forslag, men indslag – for jeg kan ikke tage dem seriøst.

  3. Ganske vist har man ikke hørt mange skatte-pip fra Ny Alliance på det seneste, men jeg mener dog at huske, at forslaget gik på 40 pct. flad skat, ikke 30 pct.

  4. 40 eller 30 procent – who cares? De kan vel heller ikke selv finde ud af det, de havde jo mere en svært ved at forklare, hvad flad skat gik ud på!

  5. Korrekt, hvis du med “de” mener “Naser Khader”. Havde man spurgt Samuelsen, havde der ikke været nogen slinger i valsen. Det ville da også bare have manglet, det var jo ham, der var hjernen bag skattepolitikken.

  6. Samuelsen er i bund og grund en okay dreng, der er blevet “lokket” ind i noget snusk. Han skulle hellere have blevet liberalist. Naser Khader og Jørgen Poulsen har jeg intet til overs for…magen til mider skal man lede længe efter.

  7. De skal se at få vippet den nar til Khader ud i glemslen. Så har partiet en rimelig chance for at vise, hvad de virkelig står for.

Lukket for kommentarer.