Når jeg ser et rødt flag smælde

flag.jpg

Mel. Når jeg ser et rødt flag smælde..

Når jeg ser et rødt flag smælde
får jeg kvalme og bliver’ syg
Jeg ser for mig et rødt pampervælde
mine øjne bliver tunge som bly.
De kan synge røde sange,
og marchere frem i takt.
Men os kan de ikke gøre bange –
kun vor harme og spot har de vakt.

Når jeg ser et rødt flag smælde
får jeg kvalme og bliver’ syg
Jeg ser for mig et rødt pampervælde
Som forpester vor land og vor by
For de tror de kan knække de frie
De skal vide de ej får ret
For liberale vil aldrig vige
Vores plads for det røde kabinet

Jeg får myrekryb af Helle
og et kuldegys af Ritt.
De kan få mig på rædsomme tanker
om det røde som er så forkert.
Jeg får mareridt om roser,
jeg får feberfantasi.
Jeg bruger en helveds masse gloser,
når de røde marcherer forbi.

Mine tanker går til Stalin,
og Mao og hans slæng.
De var røde som rød plastikmaling
der var den stygge farve igen.
I pølserne skal det være,
og i bolsjer og syltetøj.
Men mer kan vi ikke bære,
Skyld dem ud med det øvrige møg

11 Replies to “Når jeg ser et rødt flag smælde”

  1. Ahh ja. det vækker minder om KU’s konsulentkursus i 90’erne. skønt! En skam de ikke var eller er konservative.

  2. Det er sundt med lidt modvægt til arbejderbesværgelsen. Fagforretningerne i dk har det gudskelov heller ikke for nemt 8)

  3. landet er i forfald pga socialsterne og pladderhumanisterne på hele venstrefløjen vil give os væk/udbytte befolkningen, liberalisterne vil sælge os/danmark for højstbydende, deres loyalitet kan ligge på en 25 øre og den er udgået, så man kan håbe de konservative ville være bedre, men ak nej de er blot et ord uden mening, konservativ burde betyde bevare, men de er ikke et hak bedre end de andre, vil man have forandring i dette gudsforladte land må man anskue sin race som sin nye religion, og kun støtte rigtige nationalsindede organisationer som der heldigvis er et par stykker af endnu, vågn op danskere til regnskabets time, der vil komme en tid hvor i vil fortryde jeres passive indsats, spec overfor jeres efterkommere som kommer til og lide en fæl skæbne i dette jødebesatte land, kig blot på alle de magtliderlige folketings kandidater, der er næsten ingen danske når det kommer til stykket, de er alle jøder eller krypto, og det samme gælder medier, banker og andre højtstående positioner, de sidder i toppen af pyramiden og udnytter de stakkels forfejlet venstrefløjsaktivister, og ligeledes udnytter de de stakkels pengeglade liberalister som kun værdsætter hurtigt tjente penge nej lad masken falde og ton rent flag for danmark, der blæses til kamp, op på hesten som man siger, hil odin hail victory

Lukket for kommentarer.