Glædelig jul

jul.jpg

Denne post er sat til at komme på automatisk den 24/12, for jeg er nemlig på arbejde hele dagen. Hvis du er en af dem der lever af andres arbejde (SU-modtager, efterlønner, boligstøttemodtager, på orlov, osv), så håber jeg du hygger dig med din familie, imens jeg må undvære min. Tænk denne juleaften på dem af os er på arbejde, selvom vi tvinges til at dele 2/3 af lønnen med jer andre. Det er ikke noget jeg gør fordi jeg synes at I fortjener det, men fordi jeres totalstat sætter mig i fængsel hvis jeg ikke gør det. Det er såre simpelt.

I får denne ene dag med julefred. I morgen, og resten af året, vil jeg foragte og bekæmpe jer igen.

Er du en af den sidste 1/3 af de ustøttede danskere der forsørger dig selv (og 2/3 af alle de andre) – så ønsker jeg dig en rigtigt god jul, og alt godt i det nye år. Lad os allesammen give hinanden det nytårsforsæt at vi vil bekæmpe staten og dem der lever af den i det nye år.

Gældelig jul.

6 Replies to “Glædelig jul”

 1. En rigtig glædelig jul og et godt nytår ønskes såvel du Allan som alle andre ligesindede.

  Ja lad os alle fortsætte kampen mod vanviddet.

  Skulle man ønske at læse en fantastisk artikel, som netop afslører velfærdssurrealismen i al sin vanvid og ynkelighed kan man prøve flg. link:https://www.lilliput-information.com/godst.html

  Tak for din store indsats Allan.

  Mange venlige hilsner fra Karsten

 2. Jeg vil også gerne ønske Allan og I andre en glædelig jul og et godt nytår.

  Også jeg hader staten og dens lighedsmageri som pesten. Lad os alle fra det nye år af kalde velfærdssamfundet ved rette navn: Forbrydersamfundet. Lad os kalde lighed for misundelse, og lad os kalde social retfærdighed for ondskab. Lad os kalde skatter for tyveri.

  Lad os tale for, at velstand ikke kommer af at stjæle fra de, der arbejder. At den ikke kommer af at sige, ”at sådant lavteknologisk arbejde ikke kan eller skal udføres i Danmark. Danmark er højteknologisk”, og at det hermed er legitimt at leve på bistand.

  Vor velfærd sidder for enden af vore arme. Få gang i hænderne med gavnligt arbejde, og den virkelige velfærd vil blomstre. Lad os få givet danskerne livets virkelige værdier tilbage: Glæden ved at kunne klare sig selv og ved at opleve personlige sejre, små og store.

  Mvh. Børge.

 3. hej Allan
  Som Su-modtager vil jeg bare gerne sige tak for solidaritet, at du virkelige gider at arbejde på denne, familiens dag, for at vi andre kan hygge os med familien.
  Eller noget…
  I sommers begyndte jeg som ingeniørstuderende og er nu for alvor blevet vidne til dette omfordelingsvanvid staten er, jeg får 60.000 i su, betaler 30.000 kilo i skat af de penge jeg må tjene ved siden af, skulle betale 10.000 for at få lov til at låne pengene til min lejlighed osv. osv. mens min far bliver tvunget til at betale over 300.000 i skat. Desuden kan jeg som ingeniørstuderende se frem til at rykke direkte i skattefængsel om 4½ år når jeg er færdig.

  jeg kunne sagtens klare mig med et studielån og et arbejde ved siden af studierne, hvis det betød at jeg faktisk kunne få lov til at beholde mine penge når jeg var færdig uddannet

 4. Puha, sidder med fuld mave, på vej i seng, efter en dejlig dag med familien. Nå, nu er der vist kommet nok salt i såret …

  Lad os love hinanden at næste år ikke bliver som dette. Gå ind på borgerlige.dk, og lad os begynde at gør en forskel. Frihed er ikke for de dovne….

 5. Glædelig jul. Jeg læser tit din blog. Hvilket arbejde har du egentlig siden du skal arbejde juleaften?

Lukket for kommentarer.