Patent på trekanten

triangle.gif

Den egyptiske regering overvejer at opkræve en ophavsretsafgift for bygninger, som er kopier af de faraoniske pyramider nær Kairo…

…»Hvis loven vedtages, vil den gøres gældende i alle lande i verden, så vi kan beskytte vores interesser«, sagde Hawass…

Politiken

Der er intet nyskabende kommet fra mellemøsten i ca 2000 år (eller mere), udover at det var dem der fandt på at sprænge fly med turister i luften – så nu er man gået et par tusinde år længere tilbage i verdenshistorien og mener nu at have fundet noget man kan få patent på. En simpel geometrisk figur baseret på trekanten. Den vil den “mægtige” egyptiske stat indkræve penge for i hele verden !!!!!

zahi1.jpg

Ideen stammer fra det medieliderlige kæmpefjols Zahi Hawass, som alle der ser Discovery Channel kender. Han har irriteret mig i årevis, når jeg har skulle se dokumentar programmer på DC. Ingen kan få lov at tage et billede af pyramiderne uden at Zahi Hawass skal stå ved siden af og lege Indiana Jones (hvilket han burde betale royalties til Lucasfilm for).

Hvad med at kræve erstatning for ødelagte TV aftener af den egyptiske stat ?

2 Replies to “Patent på trekanten”

 1. Helt enig med dig om Hawass :

  han er en ulidelig Linselus, som man ikke orker at høre eller se på.

  Sidst han havde en betydningsfuld og særdeles emotionel besked til os i Europa var omkring Tysklands besiddelse af busten af Nefertiti.

  Men hvad med de Europæere han kan takke for han har noget betydningsfuldt at vise frem i hans Cairo-museum ?

  Alle de mange Europæere der lagde penge og arbejde i at frembringe Egyptens forhistorie skulle han tge at lave en udsendelse om .

  Og hvad med om han startede med Rosetta-stenens oversætter ?

  Hvad har han selv og hans frænder, fortidige som nutidige, overhovedet SELV udøvet i forbindelse med at drage Egyptens forhistorie frem, der kan sidestilles med Europæernes indsats på området ?

 2. der var også nogle rabiate hoveder der ville tage patent på firkanten… pga. den dersens firkantede kabala (tror jeg den hedder … i mekka)….

  de er sgu smarte.

Lukket for kommentarer.