Jul i barnepigestaten

juletrae02.jpg

Info fra min kommune:

Afhentning af juletræer

Indsamling af juletræer vil ske torsdag den 10. januar 2008.

Træet skal sættes ud til vejen, så det er synligt for vognmanden, aftenen før.

Der må ikke være pynt, glimmer og “fødder” på juletræet, fordi det bliver kørt til kompostering.

Godt at vi har den store statslige barnepige til at arrangere offentlig afhentning af befolkningens juletræer. Hvorfor dropper vi ikke bare den individuelle julefest i familierne og holder en ordentlig kollektiv bunke-jul under kommunalt tilsyn ? Hvis danskerne ikke engang selv kan bortskaffe et skide juletræ på egen hånd, så mener jeg vi bør fratage dem retten til at lege med tændstikker og farlige plastikposer – og lade statsansatte AMU uddannede julemænd klare opgaven.