Måske moske

DF: Religionsfrihed indebærer ikke ret til at bygge moské

Dansk Folkepartis gruppeformand i Københavns Borgerrepræsentation, Carl Christian Ebbesen, vil om nødvendigt modarbejde et moskébyggeri med lokalplaner, som ikke tillader det.

180

Religion er en psykisk sygdom og islam er noget af det sygeste. En moske er ufattelig grim og passer slet ikke i et dansk bybillede (æstetisk betragtet) – og hvis nogen finder på at bygge en tæt på mig, så flytter jeg med det samme.

Når det så er sagt, så skal muslimer selvfølgelig have lov til at købe den jord de har råd til, bygge så grimt de har lyst til og sidde i deres kuppel og høre på alt det sludder de magter. Sådan er det nu engang med frihed. Det er ikke altid man synes om hvad andre bruger deres frihed til.

2 Replies to “Måske moske”

 1. Så vil jeg gerne have lov til at bygge et tempel for den fælles religion, i hvis navn vi igennem de sidste 100 år har forfulgt og aflivet jøder. Fællesmængden af kommunismen, socialismen, national-socialismen og islam.

  Vi vil kræve vor liberale menneskeret til et hus, hvor vi kan prædike de fæle jøders retfærdiggjorte udryddelse. Og vi vil gøre det, når det uendeligt kompetente danske politi, er ude for at søge efter skatte-, licens, og andet unddragelser.

  Sand liberalisme.

  Mvh. Børge.

 2. Ja, frihed er en svær ting. Godt nytår.

  “Those who desire to give up freedom in order to gain security, will not have, nor do they deserve, either one.”

  — Thomas Jefferson —

Lukket for kommentarer.