velfærdsministeriet.dk

Før Karen Jespersens Velfærdsministerium blev oprettet, købte kunstner Jan Christiansen retten til domænet velfærdsministeriet.dk. Nu kræver ministeren at få domænet overdraget.

180

Velfærdsfascist Karen Jespersen vil nationalisere Jan Christiansens private ejendom. Hvad med om skatteministeren nationaliserede skattetryk.dk ? Det passer da perfekt til hans ministerium.

One Reply to “velfærdsministeriet.dk”

  1. “I disse kæmpebygninger havde de fire ministerier til huse, der tilsammen udgjorde hele regeringsapparatet: Ministeriet for Sandhed, under hvilket nyhedstjeneste, underholdning, undervisning og kunst sorterede, Ministeriet for Fred, der tog sig af krigsførelse, Ministeriet for Kærlighed, som opretholdt ro og orden, og Ministeriet for Rigdom, under hvilket økonomiske spørgsmål sorterede. På Nysprog var deres navne Minisand, Minikær og Minirig. Ministeriet for Kærlighed var det, man frygtede mest.“ (1984, George Orwell. 1954, s. 7)

    https://www.uriasposten.net/?p=5329

Lukket for kommentarer.