Margrethes dukkehus

dukkehuset.jpg

Løftet pegefinger fra dronningen

Dronningen påpegede i sin nytårstale nødvendigheden af at passe på hinanden og miljøet. Trods øget rigdom og velstand for størstedelen af danskerne, er vi ved at glemme, at vi har et ansvar for hinanden, sagde regenten.

JP

I aftes legede Margrethe med sit dukkehus. Selv om hun aldrig har levet i den virkelige verden, arbejdet eller haft ansvar for sit eget liv – følte hun sig igen kvalificeret til at belære danskerne om deres liv. De skal “tage sig mere af hinanden” !! Ã…hh Margrethe ? Hvor meget er det lige du, din mand, dine børn, deres koner, ex-koner, osv, betaler i skat til det store fællesskab ? Danskerne betaler kassen, du betaler ikke en skid. Hvad med om en person fra fra det virkelige liv holdt en lille nytårstale til Margrethe ?

Kære kongehus,

Når man taler om negativ social arv, må I være det bedste eksempel. Nu har jeres familie været på støtten i ca 1.000 år, og jeg synes det er på tide at I kommer i jobtræning. I har aldrig kendt til ansvar eller arbejde, men det kan også læres for jer – det lover jeg. Jeg ved godt at I ikke har lyst, og at I også har opbakning fra erhvervslivet og gamle damer der læser Billedbladet, men så må I sku aftale noget med dem. Jeg gider ikke være med mere. Få et sponsorat fra Dansk Industri eller Billedbladet, og klar jer selv.

Og hold så op med at tro at du ved noget som helst om samfundet og om hvordan det er at bo i det. Du er har levet bag slottets tykke mure hele dig liv, så tag lige og klap i. Vi skal have nedlagt den tåbelige statslige institution der hedder kongehuset, og 1.000 års nasseri på danskerne må have en ende.

mvh Allan fra det virkelige liv

7 Replies to “Margrethes dukkehus”

  1. Fuldstændig enig…mærkelig at du først har fundet ud af det for nylig….men bedre sent end aldrig

  2. Hej Alle
    Den blog og kommentarerne minder mig om en episode Kim Larsen citerer fra sin tid med Gasolin:
    “Vi spiller så på nogle skoler, og der lå altid en gruppe nede i hjørnet der ikke anede hvad der foregik, stive af syre. De råbte gang i den, men der var sgu ikke meget gang i dem selv”

Lukket for kommentarer.