11 Replies to “Velfærd”

 1. Det er utroligt, at man kan kalde et gigantisk tyveri fra et mindretal for velfærd.

  Det er utroligt, at danskerne tror, at vi får reéel velfærd ved at færrest muligt bestiller noget nyttigt.

  Flertallet af danskerne har udviklet sig til en flok brægende får, for fede, dumme og dovne til selv at græsse på marken.

  Mvh. Børge.

 2. Hvis de nu startede med, at ændre systemet til kun at være for dem der ikke kan selv. Så ville vi være nået langt allerede. At folk der sagtens kan finansiere de forskellige ting selv, stadig kan sutte på lappen er fjollet.

 3. Her den rene statsterrorisme.

  Frie medborgere der bliver kontrolleret i deres koersel af egen bil. det rager ikke staten og skattevaesenet hvad folk koerer i hvornaar.

  Den danske stat har ganske vist loven paa sin side, men er moralsk illegitim.

 4. Ja, jeg er undsluppet.

  Jeg kan ikke forestille mig andet end at Danmark for alvor ville kunnet have haft en fantastisk velstand uden al den vaemmelige og menneskefjendske statisme
  Vi har arbejdsdyden, opfindsomheden, og humoren til de svaere tider samt et utal af andre kvaliteter som alle er druknet i socialismens eddike.

 5. Tak Finn. Jeg har 2 børn som jeg gerne vil se engang imellem (ikke fordi det egentlig rager dig), så indtil videre er jeg fanget i dit kollektivistiske helvede. Når de er store nok til at rejse selv kan du bide spids på at jeg er skredet.

  Iøvrigt.. Hvorfor pisser du ikke selv afsted til Cuba ?

Lukket for kommentarer.