Tryllerylle

rabbit-hat.jpg

Danmark er EU’s dyreste land

Danmark har de højeste priser i EU, når det gælder de varer og tjenester, som husholdningerne forbruger. I 2006 lå de danske forbrugerpriser 39 pct. over EU-gennemsnittet.

epn

Jeg er ikke cand polit fra RUC, og ikke velbevandret i planøkonomiens finere detaljer. Så hvis der skulle være sådan en derude vil jeg gerne have svar på et spørgsmål.

Hvorfor bruger journalister og politikere altid BNP til at beskrive hvor “rige” danskerne er ? BNP er et meningsløst tal, da det inkluderer statens forbrug, og danskerne bliver jo ikke rigere af at staten bruger penge. Men det er vel også meningen at vi allesammen skal tro vi bliver rigere bare fordi staten bruger flere penge. Og at tingene bliver dyrere af at der findes en aktør i markedet (staten), som tager 2/3 af alt værdi der skabes og beslaglægger 1/3 af arbejdsstyrken – det er vel common sense..

Velstand handler om hvor meget man kan købe for x timers arbejde. Ikke andet.. Kan vi venligst få nogle tal på bordet !

Sikke noget fup.

One Reply to “Tryllerylle”

  1. Nu er det så ikke flertallet som betaler topskat, som man næsten kunne tro på formuleringen. Men det ændrer naturligvis ikke på, at det progressive skattesystem er idiotisk.

Lukket for kommentarer.