Jesper Egtved Hansen

jesper.jpg

Jesper Egtved Hansen blev dræbt af venstreorienterede danske terrorister 3. november 1988 ved et bankrøveri mod Købmagergades Postkontor. Pengene skulle gå til Folkefronten til Palæstinas Befrielse. Han blev 22 år gammel. Jeg gik i parallelklasse med ham på Slagelse Gymnasium, men kendte ham ikke personligt. Efter sigende var han et venligt begavet menneske og en dygtig håndboldspiller. Hele forløbet i Blekingegade sagen bekræfter mig i min opfattelse af Danmark som et venstreorienteret diktatur.

Lægen, der forsynede Blekingegadebanden med CPR-numre fra sine patienter, arbejder stadig som læge. Hun blev aldrig tiltalt.

Avisen
via Hodja

Der var 2 mulige gerningsmænd til mordet på Jesper Egtved Hansen. De er aldrig blevet dømt for mordet, tog en skatteyderbetalt uddannelse i fængslet og den ene fik job for Københavns kommune. Venstrefløjen beskytter sine egne, også morderne. Kollektivisternes terror over individet lever videre.

Søren Krarup: En politimorder iblandt os

3 Replies to “Jesper Egtved Hansen”

 1. Minder mig om ordsproget: “One hand washes the other…”

  Hver en sten må vendes i den sag her, og alle idømmes hårde straf…. Glem det med med de hårde straffe, glemte lige hvor jeg befandt mig… 🙁

 2. Kari Havsland Jørgensen prøver at skjule sin fortid. Læs mere om den her
  https://hodja.wordpress.com/2012/11/05/det-kondervative-folketingsmedlem-benedikte-kiaer-er-ven-med-blekingegadelaegen-kari-havsland-jorgensen/

  Email fra google

  Meddelelse om fjernelse fra Google Søgning i henhold til den europæiske lovgivning om databeskyttelse

  Til: Webmasteren af https://www.skattetryk.dk/

  På grund af en anmodning i henhold til den europæiske databeskyttelseslovgivning kan Google ikke længere vise en eller flere sider fra dit website i Googles søgeresultater. Dette påvirker kun resultater for visse søgeforespørgsler på navne og andre personlige identifikatorer, der vises på dine sider. Det er kun resultater på de europæiske versioner af Google, der er påvirket af dette. Du behøver ikke at foretage dig noget.

  Du skal være opmærksom på følgende:
  1
  Disse sider er ikke blokeret fuldstændig i vores søgeresultater.

  De er kun blokeret for visse søgninger efter navne på europæiske versioner af Google Søgning. Disse sider vises stadig for andre søgninger.

  2
  Vi oplyser ikke, hvilke forespørgsler der er berørt.

  3
  I mange tilfælde har de berørte forespørgsler ikke noget at gøre med navnet på den person, der er mest fremtrædende på siden.

  Det er for eksempel muligt, at navnet kun optræder i en kommentar.

  4
  Du kan underrette os om problemer.

  Hvis du har yderligere oplysninger om indholdet af en side, som du mener berettiger en omstødelse, kan du underrette Google. Vær opmærksom på, at selvom vi gennemgår alle anmodninger, svarer vi ikke altid. Kun den registrerede websiteejer kan få adgang til denne formular.

  Underret Google
  Her er de berørte webadresser:
  https://www.skattetryk.dk/2008/01/21/jesper-egtved-hansen/

Lukket for kommentarer.