Skat politianmeldt for dokumentfalsk

Rod hos Skat rammer borgerne

Siden januar 2007 har Alex Bonde forsøgt at få Skat i tale omkring sin skattesag, fordi der pludselig var løbet 35.000 kroner i renter på en 15 år gammel gæld, han for længst havde betalt. Men selv efter at han har sendt en formel klage til Skat gennem sin advokat, rykket for svar og til sidst politianmeldt Skat for dokumentfalsk, har Alex Bonde stadig intet hørt fra Skat. Ifølge Frank Nielsen fra Midt- og Vestsjællands Politi, som undersøgte anmeldelsen om dokumentfalsk, er Alex Bondes sag blevet væk under skattereformen i 2005.

Politiet har desuden fået oplyst, at den gæld, Alex Bonde ikke mener, han har haft, allerede er blevet afskrevet af Skat. Selv har Alex Bonde intet hørt. Inddrivelsesdirektør i Skat, Claus Kaaber, vil ikke udtale sig om den konkrete sag, som han dog erkender at have et vist kendskab til. Han beklager forløbet. – Det burde ikke kunne ske, at folk venter på svar et helt år. Hvis det alligevel er sket, kan jeg kun udtrykke min dybeste beklagelse, siger Claus Kaaber. – Vi må erkende, at vi stadig kæmper med et stort efterslæb af sager tilbage fra fusionen i 2005, og det kan betyde, at nogle borgere vil opleve, at det er svært at få hul igennem, siger inddrivelsesdirektøren.

Lader sagerne forælde

Alex Bondes sag er en såkaldt RUF-sag, og dem begyndte Skat at gennemgå i slutningen af 2006. I den proces er Alex Bondes sag ifølge politiets undersøgelser blevet afskrevet, uden at han er blevet orienteret. – Vi informerer normalt ikke skyldnere om, at deres gæld er afskrevet, men i praksis betyder det ofte, at vi lader sagerne ligge, til de er forældede, siger Claus Kaaber. – Hvis nogen spørger til en gæld, der er afskrevet, så fortæller vi det selvfølgelig, tilføjer han. Han understreger at netop praksis med ikke at underrette borgere om, at deres gæld er blevet afskrevet, er noget, han ønsker ændret i den næste skattereform.

At Alex Bondes skattesag så oven i købet er helt forsvundet, har Claus Kaaber ingen forklaring på, ligesom Alex Bonde stadig mangler svar på, hvor de 35.000 kroner i renter kom fra.

Tip Kent

Endnu et eksempel på at skattefascisterne konsekvensfrit kan overtræde loven. Historien stammer fra Roskilde Avis. Her er den dog blevet fjernet igen. Hvorfor ?

Hvornår mon de vil prøve at lukke munden på mig ?

One Reply to “Skat politianmeldt for dokumentfalsk”

Lukket for kommentarer.