Mød din nye sagsbehandler

cbfff5af39bbc7.jpg

Alene tilvæksten i den kinesiske økonomi i 2006 svarer til størrelsen af den danske økonomi. Ifølge prognoser fra den internationale investeringsbank Goldmann Sachs ventes Kina at overtage positionen som verdens største økonomi i 2040. Produktionen i de fire udviklingslande vil i 2020 overstige den samlede produktion i EU.

epn

Imens danskerne slås om at stjæle hinandens penge, er 1 milliard kinesere travlt optaget af at blive rigere. Når vi er færdige med at klippe hinandens græsplæner og der ikke er flere værdier tilbage at slås om i Danmark – kan SF og socialdemokraterne prøve at ringe til de 2 fyre på billedet og høre om de vil betale for efterløn, børnecheck og “gratis” mælk i børnehaverne.

2 Replies to “Mød din nye sagsbehandler”

  1. Til den tid er det vores nye Herrerer og Mestre fra de islamiske Petrolande der må stille op.

    Og DET gør de ikke med mindre Kina konverterer til Islam.

    Så hellere lade de Islamisk dominerede lande i det forhenværende Europa hutle sig igennem – præcist som hovedparten af de Islamiske landes egne befolkninger har måttet .

    Vores egne Topdogs er forlængst flygtet fra Europa – også selvom de på et tidspunkt er konverterede til Islam.

    Disse vil nemlig erfare at Islam ikke er helt så indstillede på at give dem ligeværd og ligeret, som tak for deres mangeårig støtte til Islamiseringen af Europas lande.

  2. Vivi, handler alt da om islam for dig ? Danskerne har da selv ansvaret for at andre er mere flittige end dem. Jeg er borger i nationen af produktive mennesker i verden, danskerne kan kvæles i deres velfærdsflæsk for min skyld. (og muslimerne i deres stupide overtro)

Lukket for kommentarer.