Sharia økonomi

penge1.jpg

Forbudet mod renter er fundamentet i det islamiske økonomiske system ifølge Sharia.

Amanah hjemmeside

Kære Amanah,

Jeg har med stor interesse konstateret at det er imod jeres religion at tage renter, men at I alligevel gerne vil drive finansieringsselskab i København. Det vil jeg gerne støtte.

Hermed ansøger jeg om at låne
1.000.000.000.000.000.000.000 Euro.
Som sikkerhed for lånet ligger jeg statsobligationer for
1.000.000.000.000.000.000.000 Euro

Skulle I være i stand til at skaffe yderligere midler, vil jeg også gerne låne dem. I ringer bare til mig hver gang I føler trang til at yde et rentefrit lån.

Med kærlig hilsen Allan

2 Replies to “Sharia økonomi”

  1. Det er med ovennævnte som med alt muligt andet indefor den Islamiske verden : man skaber og opretholder en løgnagtig facade.

    Hvem hulen tror de IKKE tager renter ?

    Naturligvis gør de det – denne er da bare indbygget i selve lånebeløbets størrelse .

    Jeg er så enormt træt af Cirkus-Islam og alle dens forskruede tilhængere.

  2. Renter er ikke det samme som fortjeneste. Rentesystemet er en metode til at beregne fortjenesten løbende. Amanah beregner fortjenesten på forhånd for hele finansieringens løbetid – udenom rentesystemet. Således ved man, uanset hvad der sker med markedsøkonomien, hvad man skal betale om måneden, og hvilken kurs man skal indfri til. Bemærk at fastforrentet 5% obligationslån rigtigt nok har fast rente. Men, skal du indfri inden udløb, så er det kursen (fastsat i rentesystemet) der afgør hvad du skal betale. Med andre ord: Amanahfinasiering, er en handel mellem 2 parter, som ikke bliver involveret af markedesøkonomi(3. part).

Lukket for kommentarer.